.
×
Veltlínské červené rané 2009
2009 pozdní sběr
Barva vína je čistá, zelenožlutá se zlatavými odlesky. V mnohočetné vůni můžeme najít tóny rozkvetlých pampelišek i jemné aroma čerstvě vyloupaných lískových oříšků. Svěží chuti s jemnou kyselinou vévodí hroznový charaktere této odrůdy. V gastronomii se vedle ryb bude hodit k širokému spektru pokrmů z drůbežího masa. Ideální teplota pro podávání je 12-14 °C.
alkohol: 12,5 %
sladkost: Polosuché
kyseliny: 5,7 g/l
zbyt. cukr: 9,0 g/l
šarže: 03-09
sklad: vyprodáno
sladkost: Polosuché
kyseliny: 5,7 g/l
zbyt. cukr: 9,0 g/l
šarže: 03-09
sklad: vyprodáno
Víno je vyprodáno