.
×
Muškát moravský 2009
2009 pozdní sběr
Oku lahodící zelenkavá barva je jiskrná a svěží. Jemná, čistá vůně ovocného charakteru je prostoupena tóny zralých pomerančů a loupaných mandarinek. Harmonická, osvěžující a zároveň silná chuť koresponduje s vůní a i zde najdeme pomerančové tóny s hravou muškátovou kyselinkou. Hodí se k široké škále pokrmů, od aromatických jídel až po lehké ovocné zákusky. Ideální teplota pro podávání je 12-13 °C. Polosuché
alkohol: 12,5 %
sladkost: Polosuché
kyseliny: 5,6 g/l
zbyt. cukr: 9,2 g/l
šarže: 01-09
sklad: vyprodáno
sladkost: Polosuché
kyseliny: 5,6 g/l
zbyt. cukr: 9,2 g/l
šarže: 01-09
sklad: vyprodáno
Víno je vyprodáno